Gratis download ‘Zomerse aftelkalender’

‘Mama, wanneer gaat de vakantie beginnen?’ Dit is een veelgestelde vraag nu de laatste schoolweken zijn ingegaan. Vaak is het antwoord: ‘Het duurt nu niet lang meer’, ‘Bijna is het zover’ of ‘Nu nog maar twee weken’. Maar voor een jong kind is dat vaak nog steeds erg abstract omdat het tijdsbesef nog niet helemaal ontwikkeld is. Door gebruik te maken van een aftelkalender kunnen kinderen op een speelse manier de tijd ‘meten’ hoe lang het nog duurt. Hier thuis maak ik regelmatig gebruik van een aftelkalender. Voor mijn dochter Mirre is het vaak elke ochtend of avond een feestje om weer een vakje in te kleuren of om er een sticker op te plakken.

Het voordeel van het zelf ontwerpen is dat je de illustratie helemaal naar wens kan maken. Mijn dochter wilde er graag een zeemeermin op, dat kon geregeld worden. Ik heb er meteen nog een meisjes en jongens versie bij gemaakt, zowel in kleur als zwart/wit. Nu is er voor ieder wat wils! Wil je ook gebruik maken van deze zomerse aftelkalander? Dat kan! Je hoeft alleen maar je email adres hieronder in te vullen en je ontvangt alle versies in je mail. Kies diegene die jij het leukst vind en print deze uit!

Ben jij ook op zoek naar een op maat gemaakte kleurplaat of illustratie? Op deze pagina kun je daar wat meer informatie over lezen of stuur mij vrijblijvend een berichtje met je vraag naar info@tamarillustrations.nl

Veel plezier met aftellen tot de vakantie!

Lieve groetjes, Tamar.

Gratis download: Aftelkalender

Plaats een reactie

Home » Blog » Gratis download ‘Zomerse aftelkalender’