Illustratie op maat

Spreekt mijn stijl jouw aan en ben jij op zoek naar een unieke illustratie helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen? Dan zit je hier goed! Dit kan een illustratie zijn voor een poster voor bijvoorbeeld een kinderkamer, een (geboorte)kaartje, Illustraties voor jouw website of misschien ben jij wel op zoek naar een illustrator voor een boek. Er is veel mogelijk! Ik werk zowel analoog met aquarel en fineliners als digitaal. Nieuwsgierig naar mijn werk? Neem dan eens een kijkje in mijn portfolio.

In deze vier stappen regel ik voor jou een prachtige unieke illustratie.

Stap 1 ‘Jouw wensen’

Mag ik voor jou aan de slag? Leuk! Graag ontvang ik je idee zo concreet mogelijk. Zoals een bepaald onderwerp of kleurenpalet, het liefst met een aantal voorbeelden die je aanspreken. Je ontvangt van mij een offerte en na akkoord begin ik met schetsen.

Stap 2 ‘De schets’

In de schetsfase ontvang je een grove opzet van de illustratie. Hiermee laat ik je vooral de compositie zien: welke elementen ik in beeld wil brengen en je ontvangt een kleurenpalet in welke kleuren ik de illustratie wil gaan maken.

Stap 3 ‘Illustreren’

Met je akkoord op de schets ga ik illustreren in pen en als je wilt met aquarelverf. In één aanpassingsronde geef je daarna jouw lijstje met feedback door. Tevreden? Je ontvangt de illustratie gedigitaliseerd op hoge kwaliteit in je mailbox.

Stap 4 ‘Showen maar’

Het gemaakte werk deel ik graag op mijn social media en website. Ik noem jou (of bedrijf) natuurlijk bij de online post en wil je vragen dat andersom ook te doen.

Home » Illustratie op maat