Illustratie op maat

Spreekt mijn stijl jouw aan en ben jij op zoek naar een unieke illustratie helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen? Dan zit je hier goed! Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • een (geboorte)kaartje.
  • Een huis- of gezinsportret.
  • Een poster voor in huis of kinderkamer.
  • Een kleurplaat op maat voor jouw bedrijf of restaurant.
  • Illustraties voor jouw website
  • Illustraties voor een boek.
  • Een muurtekening.

    Er is veel mogelijk! Ik werk zowel analoog met aquarel en fineliners als digitaal. Nieuwsgierig naar mijn werk? Neem dan eens een kijkje in mijn portfolio.

In deze vier stappen regel ik voor jou een prachtige unieke illustratie.

Stap 1 ‘Jouw wensen’

Mag ik voor jou aan de slag? Leuk! Graag ontvang ik je idee zo concreet mogelijk. Zoals een bepaald onderwerp of kleurenpalet, het liefst met een aantal voorbeelden die je aanspreken. Je ontvangt van mij een offerte en na akkoord begin ik met schetsen.

Stap 2 ‘De schets’

In de schetsfase ontvang je een grove opzet van de illustratie. Hiermee laat ik je vooral de compositie zien: welke elementen ik in beeld wil brengen en je ontvangt een kleurenpalet in welke kleuren ik de illustratie wil gaan maken.

Stap 3 ‘Illustreren’

Met je akkoord op de schets ga ik illustreren meestal begin ik analoog met aquarelverf, afhankelijk van de wensen ga ik daarna digitaal het nabewerken en klaar maken voor het drukwerk.

Stap 4 ‘Showen maar’

Het gemaakte werk deel ik graag op mijn social media en website. Ik noem jou (of bedrijf) natuurlijk bij de online post en wil je vragen dat andersom ook te doen.

Prijsindicatie

Bij een illustratie op maat kunnen al je wensen meegenomen worden. Denk hierbij aan persoonlijke elementen of jouw favoriete kleuren. Geen enkele opdracht is exact hetzelfde daarom maak ik voor iedere opdracht van te voren een offerte op maat. Je weet dan precies wat je kan verwachten. Pas na akkoord op de offerte wordt jouw opdracht ingepland.

Illustratie zwart/wit op maat (prijsklasse 1)
1 element, zwart/wit, digitaal opgeleverd.
Vanaf € 45,- *

Illustratie in kleur op maat (Prijsklasse 2)
1 element in kleur, op witte achtergrond, digitaal opgeleverd.
Vanaf € 90, – *

Illustratie in kleur op maat (Prijsklasse 3).
1 element, full color achtergrond, digitaal opgeleverd
Vanaf € 145,- *

Illustratie op maat (Prijsklasse 4)
meerdere elementen, full color, digitaal opgeleverd.
Vanaf € 225,- *

* Bovenstaande prijzen gericht op particulieren opdrachten. De bovenstaande ontwerpkosten zijn exclusief drukkosten. Afhankelijk van de opdracht kan er op ontwerpkosten nog licentiekosten bijkomen. De drukkosten zijn afhankelijk van het gekozen formaat, oplage en papiersoort. Wil je liever zelf het ontwerp laten afdrukken? Dan is dit ook mogelijk. Je ontvangt op hoge kwaliteit jouw ontwerp digitaal per mail. Wil je als bedrijf gebruik maken van mijn illustraties dan ontvang ik graag via het contactformulier je wensen zodat ik een prijs op maat kan maken in een offerte.

Voorbeelden per prijsklasse

Home » Illustratie op maat