Muurtekening

Een unieke eye-catcher op de muur, wie wil dat nou niet? Heb jij thuis nog een lege muur dan kan deze wand vast wat extra’s gebruiken. Ik werk zowel bij mensen thuis als voor bedrijven. Lees gauw verder voor de mogelijkheden en inspiratie of neem een kijkje in mijn portfolio .

'De blikvanger' muurtekening

De blikvanger!

Kies jouw favoriete blikvanger in jouw huis. Dit kan van alles zijn. Een bloem, een dier of een voorwerp. Samen kijken we hoe het ontwerp het beste past op de door jouw gekozen muur.

Prijsindicatie: Vanaf € 450,-

'Verzameling van favorieten' muurtekening

Verzameling van favorieten!

Wil je graag meerdere voorwerpen op de muur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verzameling van bloemen of je favoriete eten/ ingrediënten. Ik maak er een mooie verzameling van!

Prijsindicatie: Vanaf € 650,-

'Uniek gevulde muur' muurtekening

Uniek gevulde muur!

Een muurtekening van plafond tot vloer of van wand tot wand,-. Een uniek stukje kunst in je eigen huis. Denk hierbij aan mooie jungle muur of een collage aan bloemen. Heb je zelf ideeën? Er is heel veel mogelijk dus ik ga graag voor je aan de slag.

Prijsindicatie: Vanaf € 950,-

De bovenstaande prijzen zijn voor particulieren. De prijs kan door o.a. een grotere muur afwijken.
Voor bedrijven zijn de prijzen gemiddeld vanaf € 950,-. Nieuwsgierig wat de kosten voor jouw wensen zijn? Ik maak van te voren altijd een vrijblijvende offerte op maat. Lees hieronder meer over mijn werkwijze.

Een gouden extraatje!

Het is mogelijk om de muurtekening een extra touch te geven met bladgoud. Dit breng ik na het tekenen aan op bepaalde delen van de muurtekening met speciale lijm. Het geeft de illustratie een prachtig extraatje!
Meerprijs: Vanaf € 90,- afhankelijk van de hoeveelheid bladgoud en grootte van de muurtekening

Muurillustratie op maat in 4 stappen

Wil jij jouw blikvanger binnenkort op de muur? Dan gaan we dat regelen via de volgende stappen:

Stap 1 ‘Jouw wensen’

Mag ik voor jou aan de slag? Leuk! We stemmen samen de mogelijkheden af en ik ontvang graag foto’s van de ruimte en afmetingen van de muur. Je ontvangt van mij een offerte en na akkoord begin ik met schetsen.

Stap 2 ‘De schets’

In de schetsfase ontvang je een grove opzet van de muurtekening. Hiermee laat ik je vooral de compositie zien: zoals welke elementen ik in beeld wil brengen.

Stap 3 ‘Het ontwerp’

Met je akkoord op de schets ga ik de illustratie digitaal perfectioneren. Als het ontwerp klaar is stuur ik deze voor een laatste feedback ronde per mail naar je op en als alles naar wens is gaan we door naar de laatste stap!

Stap 4 ‘De plaatsing’

In overleg plannen we een of meerdere data’s in en kom ik jouw muur omtoveren tot een echte blikvanger!

Wil jij een unieke muurtekening bij jouw thuis, bedrijf of kantoor? Stuur mij een bericht naar info@tamarillustrations.nl met jouw wensen. Liever bellen? Stuur je nummer even mee, dan kom ik zo vlot mogelijk met je in contact.

Dit is handig om van te voren te weten:

Op wat voor muur kan een muurtekening worden geplaatst?

Een muurtekening kan het best geplaatst worden op een glad gestucte muur of volledig glad behang. Andere ondergronden zijn minder goed geschikt. Twijfel je of jouw muur geschikt is? Je mag me altijd een foto van de muur op sturen en dan kijk ik even met je mee.

Waarmee worden muurtekeningen geplaatst?

Ik werk met acrylstiften van het met merk Molotow. Deze stiften van hoge kwaliteit, uv-bestendig en sneldrogend. Ze zijn in verschillende kleurtinten te koop. In principe ga ik uit van een zwarte lijntekening maar op een donkere wand kan ook gekozen worden voor een lichtere kleur stift. Ben je op zoek naar een specifieke kleur voor de lijntekening? Ik kijk graag met jullie mee naar de mogelijkheden. Liever een illustratie volledig in kleur? Ook dit is mogelijk, hiervoor gebruik ik gewonen acrylverf.

Hoe ga je van digitaal naar tekening op de muur?

Ik werk met een beamer. Dit houdt in dat ik het ontwerp dat ik voor jou heb gemaakt projecteer op de muur. Vervolgens kan ik de lijnen uit het ontwerp overtrekken. De voordelen hiervan zijn dat je meteen kan zien hoe de tekening op de muur komt te staan. Hierdoor kan je voor het starten exact bepalen waar de tekening moet komen. Daarnaast werkt dit snel en makkelijk en staat jouw op maat gemaakte ontwerp meestal binnen een dag al op jouw muur!

Home » Muurtekening