Over mij

Wat leuk dat je en kijkje komt nemen op mijn website. Ik ben Tamar, 35 jaar en ik woon samen met mijn gezin in Nijkerk. Het creatief bezig zijn is een rode lijn door mijn leven. Als kind tekende ik al veel en inmiddels heb ik daar met Tamar.illustrations mijn werk van kunnen maken. Als illustrator maak heel gevarieerd werk zoals illustraties op maat met aquarelverf of digitaal op de Ipad en daarnaast ook grote illustraties in de vorm van muurtekeningen. Neem een kijkje in mijn portfolio om meer van mijn recente werk te zien. Spreekt mijn stijl je aan, neem dan eens een kijkje in mijn webshop. Ben je op zoek naar iets specifieks? Je kan altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden en dan ga ik graag voor je aan de slag om iets moois te maken.

In 2024 ben ik ook gestart met het geven van aquarelworkshops. Heb jij altijd al eens willen leren om te schilderen met aquarelverf? Of ben je op zoek naar een gezellige activiteit samen met je familie, vrienden of collega’s? Lees hier meer over de mogelijkheden!

Naast het illustreren ligt mijn hart ook bij kinderen. Ik ben naast illustrator nog dansjuf voor mijn andere bedrijf Kijk, ik dans! Hiervoor schrijf en teken ik mijn eigen dansverhalen voor peuters en kleuters. Een aantal van deze illustraties zijn ook terug te vinden hier in mijn webshop als ansichtkaart. Zowel in mijn werk als illustrator of als dansjuf vind ik het heerlijk om in de beleefwereld van het jonge kind te duiken en deze te vertalen naar verhaal, een illustratie of dus zelfs een dansles. Nieuwsgierig geworden naar deze danslesjes? Op dit moment heb ik op de website van Kijk, ik dans! verschillende dansvideo’s zodat je thuis kan mee kijken en dansen met mijn eigen geïllustreerde dansverhalen.

Home » Over mij